memorY 2008

Monday, July 6, 2009

Nasyid undergrOund muncul.....


ari ni awokbola nk bgtau berita gempaq kot sket...myb lagi gempaq drpd crite e-toyol.com..hehehehe...2 org pljr IPGM kampus Sultan Mizan dalam diam bakal jd artis xlama lagi...diorg berdua ni join satu kumpulan, Vir2vois dan 'mengSUMBANgkan' lagu dlm Album nasyid Underground yang akan kuar di pasaran xlama lagi...so, diharapkan komuniti guru kita ni, dapat menyokong sahabat kita berdua ni.....harga album ni murah2 je tau...Rm19.90 je...klu berminat, bleh r bgtau admin awokbola yer...tinggal je msg kt blog ni.hehehehe..segala urusan akan dibuat selepas album ni keluar secara rasmi.....sama2 lah kita tunggu album ni keluar yer....

senarai lagu dalam album ni...
1) Selawat Aluan (Shureeam)
2) Selawat Tawassul (FeelHoney, Misk, Vir2vois)
3) Realiti (Paradise)
4) Di Tangisan Cinta (Syahman, Taqi NICE, Abdhalim DEVO)
5) Jodoh & Takdir (Misk)
6) Nilai Sebuah Impian (Rahmat)
7) Segalanya Ada (Syahman)
8) Kuharap Redha-Mu (Vir2vois)
9) Teman (Zul MV)
10) Kisah Cinta (FeelHoney)
11) Message Undelivered (Abdhalim DEVO)
12) Jalinan Kasih (Special appearance : D'MenC)
13) Keceriaanmu (Special Appearance : Fakhrul AQ3)
14) Masih Ada Cinta (Special appearance : NICE)

15) Bukan Niatku (Special appearance : DEVOTEES)

8 comments:

Dari.Angan.Yang.Tewas said...

nasyeed pun dh ada bawah tanah..
hoho..
ingat indie ja..hehe

Anonymous said...

mungkin miera knal 2 ahli nasyd mktb kiter yg dh rakam album ni..knal x????klu trase nk miliki nasyed indie, boleh r tempah...kite bg special offer...

awok vir2vos

tomyamfan said...

sy rsa sy pnh dgr psl vir2vois..
anyway,sokongan muslimin & muslimat sgt2 digalakkan..
good post.u let me know :)

Bakal guru said...

marilah kiter sokong sahabat kita yg mulakan langkah pertama ni....harga boleh runding...belilah yg ori...

Dari.Angan.Yang.Tewas said...

xkenal...hehe..
yg slu nek pentas 2 ka..??
bg la demo nk dgr dlu kt blog..
=D

Bakal guru said...

lagu yg best dlm album ni dh ade kt page ni...lagu ku yg dinyayikan oleh vir2vos, masih belum boleh disiarkan...dah smpai masa,akan di uploadkan....hehehehe

diba said...

kite tgk jualn album nnt cmne ek..
lau tggi msti sore vir2vos sedp..hee

Bakal guru said...

thanks diba....try r dgr dlu dkt page ni